Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarna. 1 knippe grön grön sparris (450 g). Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarna. 1 knippe grön sparris (450g). Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
– 1 knippe grön sparris. 1 knippe grön sparris. Enkelt – snabbt – gott – och lite lyxigt. Det gillar vi som småbarnsföräldrar i synnerhet en solig eftermiddag när vi varken planerat in något spännande eller handlat mat
Strö brödmixen och fetaosten över sparrisen. en knippe färsk sparrisfetaost, smulad2 skivor vitt bröd1 dl färsk finriven parmesanost2-3 msk olivoljapeppar och saltVärm ugnen till 200 grader. Skär av nedersta delen på sparrisen(det torra) och stek i smör på hög värme i 5 minuter
Idag hade jag exemplevis ingen aning om vad jag skulle laga till lunch, men så kom jag till ett marknadsstånd där den tunnaste, finaste, grönaste sparris jag någonsin sett stod uppradad
Stek sparris och broccoli i olivolja på hög värme. 500 g grön sparris. Skär eller bryt av den torra nederdelen av sparrisen och skär sparrisen i bitar (ca 3 cm långa). 500 g grön sparris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.