Genom att skära allt i tärningar och steka som en pytt i panna får man en helt annan upplevelse. Det bästa är att man får med allt i varje tugga!
1 kg
blodpudding
300 g
rimmat stekfläsk i bit
1 gul
lök
2 syrliga
äpplen
olja och smör till stekning
1 msk
hel kryddpeppar
hackad persilja
2 dl
tinade lingon
3 msk
strösocker
Beskrivning
Mortla eller krossa kryddpepparen.
Hacka löken och fräs den mjuk.
Skär äpplet i bitar och fräs med löken en kort stund. Äpplet ska fortfarande ha ett tuggmotstånd.
Ställ åt sidan.
Skär sidfläsket och blodpuddingen i kuber och stek. Börja med fläsket.
När fläsket nästan är färdigstekt får blodpudding stekas med.
Tillsätt lökfräset och kryddpepparen.
Servera med rårörda lingon.
Mumsig rawfood chia pudding medäppleoch kanel, perfekta mellanmålet som León älskade. Skär äpplena i små bitar och lägg i en skål, blanda ner lite kanelpulver och rör om
Skiva smör tunt med osthyveln och lägg över äpplena, täck med flagad mandel. Många tar inte ens hand om sina äpplen längre, utan låter dem ramla ner och bli förstörda
Servera blodpuddingenmed salladen. Blanda morötter med cottage cheese ochlingonsylt till en sallad. Skär blodpuddingen i skivor och stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna
Blanda ner löken och smaka av med salt och lite socker för att förstärka smakerna. Skär äpplena i klyftor och stek äppelklyftorna tills de blir gyllene
Fintärna lök, bacon och sidfläsk, massera in pepparn ordentligt. Det är så underbart att man kan göra glutenfria kroppkakor då det är bland det bästa jag vet, här serverat med vit sås och picklade lingon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.