Blodpudding600 g blodpudding smör, till stekning. 1Chorizoslungad spetskål400 g spetskål 200 g färsk chorizokorv 65 g babyspenat smör, till stekning salt peppar. 1Picklade lingon250 g lingon 0,5 dl ättiksprit 12 % 1 dl strösocker 1 dl vatten
Servera biffarna med de rostade potatisarna ochkålsalladen. Dela potatisen i skivor och blanda dem med olivoljan och rosmarin, krydda med salt och peppar
Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta. Brödet är klart när det har en krispig yta och känns stumt när du ”klappar” på det på ovansidan
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
Stek på medelvärmemed skirat smör tills potatisen är krispigoch gyllenbrun på båda sidor. Tillsätt majonnäs, citronsaft och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.