Och ställer man in färdigstekta i ugnen på varmhållning så försvinner ofta krispigheten. misströsta inte om den första raggmunken inte blir toppen, stekpannan är alltid perfekt instekt när du steker den sista
Stektfläskmed kokt potatis ochlöksås. Servera potatis ochstektfläskmed grönsakerna och såsen. Jag lyxade till det medsmörstekta färska morötter och grön sparris till rätten, men självklart kan du servera rårivna morötter och kanske en enkel vitkålssallad till istället om du vill hålla dig till det klassiska
Servera purén, sillen ochlöksåsenmed lite rårördalingon. Tycker att stekt salt sill är underbar sommarmat, idag blev det med lite puré till men nykokt färskpotatis är naturligtvis bäst
3 portioner 500 g sidfläsk 2 gula lökar 2,5 dl grädde Salt Vitpeppar Smör 1 tsk sojakulör 300 g blomkål 1. Stek fläsket, koka blomkålen 2. Bryn i rikligt med smör tills löken börjar bli mjuk och glansig 4. 500 g sidfläsk
Rårördalingon. Stektfläsk. Servera raggmunkarna medfläsk, lingonoch persiljesallad. Fräs i en stekpanna med lite stekfett från fläsket tills löken börjar bli mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.