Parmesan och skinkfylld potatis Niinis kitchenlife
catrineyngbro
catrineyngbro

Parmesan och skinkfylld potatis Niinis kitchenlife

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • RECEPT
  • 10 potatisar
  • 10 skinkskivor (vanlig smörgåsskinka)
  • 1 liten burk creme fraiche
  • 1 dl parmesanost

Beskrivning

    Gör såhär:

    Dela potatisarna på mitten, lägg dem på bakplåtspappersklädd plåt. Ringla över olivolja, salt och svartpeppar. In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuer eller tills de fått färg och känns klara. Är ju lite beroende på potatisens storlek. Ta ut potatisen och gröp ur innehållet så du liksom bara har skalet kvar. Blanda innehållet med creme fraiche, strimad skinka och parmesanost. Lägg röran i potatisarna igen och grädda ytterligare i ca 10 minuter tills röran fått lite färg. Ät & njut!

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.