11 stort
flatbread eller orientaliskt bröd 2 potatisar, kokta 1 dl crème fraiche 1 kvist färsk rosmarin 1 liten gul lök 3 msk olivolja 50 g parmesan 1 näve färsk ruccola salt och pepparSätt ugnen på 200 grader. Skiva löken och stek den mjuk i 2 msk olivolja, salta och peppra. Skiva den kokta potatisen i skivor. Ta bort rosmarinbladen från stammen och hacka dem grovt. Bred ut crème fraiche jämnt på brödet, toppa med potatis, lök och rosmarin. Riv över hälften av parmesanen. Baka i ugnen tills osten har smält och löken har fått lite färg. Ta ut pizzan, strö över ruccola, toppa med sista biten riven parmesan och droppa på god olivolja!
Lägg över kasslern i formen medpotatisenoch löken. Servera med en god sallad. Lägg potatisskivorna i botten på en ugnssäker form och ha sedan över löken
Tillsätt smörbitarna ovanpå potatisarna, servera omedelbart. Smakerna av underbart god av vitlök ochparmesan blandat med persilja och italienska örter gör detta recept till en riktigt storfavorit hos oss på myTaste
Förutom att marinera lax och blanda ihop ostsås är det till att skiva potatisen (enklast att göra i en matberedare om du har det) och steka den, strimla lök och steka den ihop med spenaten, och sedan samla alla godsaker i en form och gratinera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.