Flatbread-pizza med potatis och parmesan
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 stort flatbread eller orientaliskt bröd
  • 12 potatisar, kokta
  • 11 dl crème fraiche
  • 11 kvist färsk rosmarin
  • 11 liten gul lök
  • 13 msk olivolja
  • 150 g parmesan
  • 11 näve färsk ruccola
  • 1 salt och peppar
  • 11 stort flatbread eller orientaliskt bröd 2 potatisar, kokta 1 dl crème fraiche 1 kvist färsk rosmarin 1 liten gul lök 3 msk olivolja 50 g parmesan 1 näve färsk ruccola salt och pepparSätt ugnen på 200 grader. Skiva löken och stek den mjuk i 2 msk olivolja, salta och peppra. Skiva den kokta potatisen i skivor. Ta bort rosmarinbladen från stammen och hacka dem grovt. Bred ut crème fraiche jämnt på brödet, toppa med potatis, lök och rosmarin. Riv över hälften av parmesanen. Baka i ugnen tills osten har smält och löken har fått lite färg. Ta ut pizzan, strö över ruccola, toppa med sista biten riven parmesan och droppa på god olivolja!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.