Lax- och spenatpasta
Malin Klangeryd
Malin Klangeryd

Lax- och spenatpasta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g pasta
  • 1 gul lök
  • 2 vitlök
  • Olivolja
  • 5 dl creme fraiche
  • 600 g hackad spenat
  • 800 g lax
  • 2 citroner
  • 2 pkt cocktailtomater
  • Salt
  • Svartpeppar

Beskrivning

    1. Koka pastan

    2. Skär laxen i mindre bitar. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn hastigt laxbitarna ett par min. Krydda med salt och peppar och citronsaft och ta sedan upp laxen ur pannan.

    3. Skala och finhacka löken, pressa vitlöken och låt båda snabbt fräsa i stekpannan. Häll i spenaten och fräs tills den är tinad.

    4. Dela cocktailtomaterna i halvor. Häll i tomat och fraiche. Krydda med salt och peppar. Blanda ner laxen. Servera med pastan.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.