Kyckling i kokosmjölk och röd curry
Malin Klangeryd
Malin Klangeryd

Kyckling i kokosmjölk och röd curry

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 portioner
  • 800 g kycklingfiléer, skurna i mindre bitar
  • 500 g wokgrönsaker
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 burk kokosmjölk
  • 2 tsk currypasta, röd eller grön
  • 1 tsk salt
  • 1 st hönsbuljongtärning
  • 5 cm strimlad purjolök

Beskrivning

    1. Skär kycklingfilén i mindre bitar eller strimla den. Genomstek dem i olja i stekpanna. Salta, krydda med currypastan och pressa i vitlöken. Rör om.

    2. Lägg ner wokgrönsakerna och häll över kokosmjölken. Lägg ner hönsbuljongtärningen. Låt puttra 15-20 min, rör om då och då.

    3. Strö över purjolöken och servera med ris och eventuellt cashewnuts.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.