Tärna sidfläsk/bacon och stek knaprigt i en het stekpanna. Ta upp och håll varmt. Spara stekfettet.
Skiva löken fint. Ansa och dela svamparna i fjärdedelar och stek allt mjukt i stekpannan med baconfettet. Ta upp och håll varmt.
Tillsätt en klick smör och stek levern några minuter på varje sida. Krydda väl. Lägg tillbaka bacon, lök och svamp i stekpannan. Häll i grädde och låt sjuda tills allt blir genomvarmt. Rör i persilja vid servering.
Ansa, dela och hacka broccolin grovt. Koka mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och stompa eller mixa tillsammans med smör och färskost. Smaka av med salt och peppar.
Servera medbroccoli, lingon och en färsk vitkålssalladmed solrosfrön och senapsdressing. Skölj av kycklinglevrarnai kallt vatten och låt rinna av i durkslag
Kycklinglevermed Bacon och Kantareller. Minvariant. Smaka av med salt och svartpeppar. Blanda grädde, dijonsenap soja och dragon - ställ åt sidan (såsen)
Mixa allt med en stavmixertill önskad konsistens. Skölj och skär broccolinibitar. Lägg broccolini en skål och blanda ner riven ost, smör, salt och peppar
Krydda önskat antal fläskkotletter medpaprikapulver, salt. G har gjort sintallrik fotoredo ♥. av med två msk crème fraiche, soja, buljong, dragon, söt senap, gelé, salt och
Rör ut vetemjölet medlite vatten eller steksky. Blanda alla ingredienserna och låt koka upp. När såsen är i den konsistens du önskar, smaka av och tillsätt eventuellt av med mer gelé, soja eller vinäger
En tomatsås kan också funka, men i kväll blev det alltså gräddsås. Gräddsås. Blanda ströbröd med grädde och tillsätt därefter färs, den mjuka löken och övrigaingredienser
Ugnsrostad broccolimosmed fyllda biffarmed ädelost. Broccolimos. Alla inlägg,. Permalink /. Fryst broccoli som du lägger i en ugnsform, ringa över olivolja och salta
Smält margarinet om du inte har flytande och rör ut vetemjölet så det inte är några klumpar och häll på grädden och mjölken, rör så att det blandas medsmörblandningen, smula ner buljongtärningarna och rör ut, smaka av med salt och peppar och soya för både smak och färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.