Fetaost
mimmimi
mimmimi

Fetaost

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 270 gram tofu Kung Markatta naturell
  • (behöver inte frysas innan)
  • 4 dl olivolja Kung Markatta
  • 4 kvistar färsk rosmarin
  • 1/2 dl flingsalt
  • 2 tsk chiliflingor
  • För större sats: öka tofun och olivoljan men låt resten vara kvar på samma.

Beskrivning

    Tärna tofun till 1,5 x 1,5 x 1,5 cm stora bitar.
    Lägg tofun i en burk med lock.

    Lägg i burken:
    Salt
    Chiliflingor
    Rosmarin

    Skaka burken.
    Fyll upp till kanten med olivolja.
    Stäng burken och skaka den igen.

    Låt stå minst 2 dagar för bästa resultat.
    Förvaras i kylskåp (ej så kallt att oljan stelnar) eller rumstemperatur.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.