Gör så här:
1. Vispa samman mjölk, socker, ägg, maizena, kakao och vaniljsocker i en kastrull.
2. Låt koka upp under omrörning och sjud 2-3 minuter tills det är en kräm.
3. Dra av kastrullen från plattan och rör i chokladen och smöret och rör tills allt smält och du har en len kräm.
4. Häll upp på portionsglas som du plastar för att det inte ska bildas skin på. Ställ i kylen cirka en timme tills den är kall.
5. Servera med vispad grädde och kanske ett bär eller två ?
Gör så här. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Vispa samman smör, socker, vaniljsocker och sirap. 3. Blanda mjölet med bakpulver och blanda samman med resten av ingredienserna till en deg
Gör så här. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Spänn fast ett bakplåtspapper i botten av en springform på 20 cm i diameter, smörj kanterna med smör och ”mjöla” med kakao
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.