Kålpudding Älskade husmanskost, älskade kålpudding, enkelt att tillaga och så vansinnigt gott att äta. steksky från kålpuddingenVärldensbästa matblogg
Flygande Jakob Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st grillad kyckling 140 gram bacon 3 dl grädde 1 dl chilisås , (ketchup går också bra) 1 dl jordnötter 2 st banan(er) Servera med 4 port ris 1 odefinierad sallad Köp receptet www.tasteline.com
Pluras pannbiff med stekt lök och kokt potatis Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Biffar 500 gram nötfärs 1 st ägg 1 dl ströbröd 1 dl mjölk 1 dl vatten 1,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 smör Skysås 1 del(ar) köttbuljongtärning , lite av en 1 tsk soja , japansk 2 dl vatten Tillbehör 1 kg potatis(ar) , 800 - 1000 g 1 st gul lök(ar) , skalad och skivad 1 st rödlök(ar) , skalad och skivad 1 lingonsylt Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Smakrik köttfärs- och risgratäng 3 port kokt ris. 1400 g köttfärs. 1140 g bacon. 18 champinjoner. 11 gul lök. 11 paprika. 12 vitlöksklyftor. 12 msk dijonsenap www.matklubben.se
Kålpudding - Jessica Frejs recept Låt såsen småkoka några minuter till en bra konsistens och servera den sedan till kålpuddingen. Låt kålpuddingen svalna ca 20 minuter innan servering så är den lättare att skära upp www.koket.se
Pannbiff med gräddsås och stekt lök Blanda färsen med majonnäs, lökpulver och salt och peppar. Forma till 8 biffar och stek i smör eller kokosfett mittkok.expressen.se
Köttfärsgryta med potatis 300 g köttfärs. 11 msk smör. 14 st potatis. 11 st morot. 11 st gul lök. 11 st vitlöksklyfta. 12 dl vatten. 11 msk kalvfond Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.