Varva rabarber- och hallonkräm, cheesecakecrème och drömkross i ett glas. 115-20 drömmar. 1Rabarber- och hallonkräm450 g rabarber 200 g frysta hallon 3 dl strösocker 3 dl vatten 0,5 msk citronzest 3 msk potatismjöl 3,5 msk vatten ev röd hushållsfärg. 1Övrigt15-20 drömmar citronmeliss frysta hallonSkär rabarbern i bitar
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterPinterestGillaGilla Laddar. För ett tag sedan visade mamma mig ett nytt recept på chokladpudding hon hittat, med choklad (alltså inte bara kakao) i
1 bunt rabarberstjälkar. 2 msk röd outspädd saft. 1 dl socker. 1 dl kvarg. 2 1/2 vispgrädde. Skiva rabarbern i tunna skivor, koka sedan rabarbern med saften tills det tjocknar till en kräm
vispgrädde. 1mintchoklad (12 plattor) + 4 st till garnering. 1vispad grädde (valfritt). 1konserverade päron (valfritt)Värm vispgrädde i en kastrull, smält chokladen i grädden under omrörning
Pâte à choux2 dl vatten 1 msk strösocker 75 g smör 120 g vetemjöl 3 ägg salt. 1Fyllning och topping0,5 l rabarber 200 g strösocker 1 krm kardemummakärnor ev majsstärkelse vispgrädde mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.