Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader. Spänn fast ett bakplåtspapper i botten av en springform på 20 cm i diameter, smörj kanterna med smör och ”mjöla” med kakao.
2. Smält smöret i en rymlig kastrull.
3. Blanda ner socker, kakao och salt, rör sedan ner ett ägg i taget.
3. Avsluta med att röra ner vetemjölet och blanda ihop till en slät smet.
4. Fördela smeten i formen. Grädda mitt i ugnen cirka 18-20 minuter. Kladdkakan ska dallra rätt rejält i mitten.
5. Ta sedan ut och låt kallna helt i kylskåp
Gör så här:
1. Smält smöret till glasyren i en kastrull. Blanda i kakao, vaniljsocker och florsocker. Spä på med kaffe tills du har en slät glasyr.
2. Häll på glasyren och strö över kokos.
3. Låt kakan stelna i kylen en timme, sen är det bara att njuta!
Gör så här. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Vispa samman smör, socker, vaniljsocker och sirap. 3. Blanda mjölet med bakpulver och blanda samman med resten av ingredienserna till en deg
Gör så här. 1. Vispa samman mjölk, socker, ägg, maizena, kakao och vaniljsocker i en kastrull. 2. Låt koka upp under omrörning och sjud 2-3 minuter tills det är en kräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.