Bönröran:
Häll av, skölj och låt bönorna rinna av. Fräs sedan bönorna i olja i ca 5 minuter.
Vänd ner spenaten och låt fräsa med i ca 1 minut.
Tillsätt citron, salt och peppar.
Ställt sidan.
Äggröran:
Vispa ihop ägg, Creme fraiche, gräslök, salt och peppar.
Smält smöret i stekpannan och häll ner äggen, rör med visp till en krämig äggröra.
Fyll 4 skålar med bönröran, toppa med äggröra och lite gräslök.
Fördela soppan i tallrikar, ringla på crème fraiche, lite rapsolja och strö över lite gräslök, servera med ett gott bröd med lite ost, tex en vällagrad prästost
Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Täck hela ytan med den rivna osten. Stek upp detta, salta och peppra. Servera gärna med ett spanskt vin. Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över
Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Servera med pasta och en god sallad. Täck hela ytan med den rivna osten. Blanda cremefraiche, grädde, sweet chili sauce, pressad vitlöksås och kycklingfond
Fisk med purjolök ochcremefraiche. Och det är inte bara pengar man sparar på att ta med sig en matlåda, utan man gör en insats för miljön också genom att minska matsvinnet
Sista minuten, lägg på en skiva ost och sätt på ett lock så smälter den fint* Häll på cremefraiche i rotfrukterna* Lägg upp med blandad sallad i olika färger /Husmor Jag undviker skorpmjöl i färsen, tycker inte det blir bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.