En av mina bästa tips för att inte trilla dit är att alltid ha matlådor i frysen, både att ha till lunch och när man kommer hen trött och hungrig på kvällen och inte orkar laga mat
Krydda med peppar och resterande salt. Krydda torsken med hälften av saltet runt om. Det här var något nytt, något gott och något utan en massa ingredienser som ”blir över”
Blanda creme fracihen med philadelphiaosten, riven vilök och salsan. Tacogratäng är ju aldrig fel och det är ett trevligt sätt att variera fredagsmyset
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min
Skär köttet i mindre bitar, bryn i stekpanna och lägg sedan över i en större gryta. Häll på vatten så det knappt täcker köttet, låt koka upp och skumma av noga
Servera med nykokt spagetti och riven parmesan. Smaka av med salt och peppar. Och eftersom det var träningar idag och maken kom hem sent så blev det en klassiker
Vad är det som är krämigtoch lent, med pigga toner av vin och fylliga smaker av musslor och räkor. I med vin, crème fraicheoch spadet från de kokta musslorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.