1 salt1.
Lägg alla ingredienser i en skål. 2. Ställ en stavmixer så mixerbladet nuddar botten av skålen. Mixa på högsta effekt. Dra sakta mixern upp och ner några gånger för att få in lite luft i majonnäsen. 3. När den är fluffig och krämig är den klar.
300 g spaghetti 4 klyftor vitlök 1 rödlök 1 dl persilja, finhackad 400 g körsbärstomater 1-2 tsk chiliflakes ca 240 g skalade räkor 1 citron, finrivet skal och saft 1 kruka färsk basilika 1 dl parmesanost, finriven salt peppar olivolja, till stekning och servering
Jag brukar vanligtvis inte gilla sockerkakor och liknande kakor men den här supersaftiga kakan var så vansinnigt god så att till och med en kräsen kakätare som jag blev helt lyrisk av att smaka en bit
Idag tänkte jag att vi skulle dra till med ett riktigt basrecept, nämligen att göra egen majonnäs. Jag gillar inte majonnäs man köper i butik men den här är riktigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.