Dela chilin på längden, ta bort kärnorna och finhacka fruktköttet. Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin
Smaka av med salt och peppar och låt såsen långsamt koka ihop på svag värme. Så här gör du. 15 minuter. Stek de färska kantarellerna i lite smör så att vätskan i svamparna reduceras (eller om du har frysta - tina dem i rumstemperatur
Här några förslag på smaksättningar. Majonnäs kan man verkligen ha till mycket. OBS att vissa mixar går för fort och slår sönder majonnäsen så att den inte tjocknar
Sen jag började göra majonnäs själv har jag insett hur mångsidigt det är, jag kan varmt rekommendera majo på macka istället för smör (Jag byter nog aldrig tillbaks
Jag gjorde pajen på efetrmddagen sen fick den stå och sätta sig några timmar. Dela körsbärstomaterna, och lägg dem och vitlöksklyftornapå en oljad plåt
En vegetarisk röra som är jättegod på frukostmackan eller som fyllning i utflyktsbaguetten. Hårdkoka 2-3 ägg, beroende på storlek. Blanda 2 dl crème fraiche och 1-2 msk majonnäs. 1-2 msk majonnäs
Då kan man alltid lätt slänga ihop sin egen majonnäs. Stoppa ner stavmixern längst ner i botten och kör på högsta effekt, höj sakta stavmixern upp mot ytan
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.