Vitkålsgratäng med kyckling
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 750 g innerfilé av kyckling
  • 1 vitkålshuvud, ca 700 g 1 gul lök
  • några vitlöksklyftor
  • 2 dl grädde
  • 200 g riven ost
  • salt
  • peppar
  • någon krydda med sting i typ cayennepeppar eller chili
  • 750 g innerfilé av kyckling
  • 1 vitkålshuvud, ca 700 g 1 gul lök
  • några vitlöksklyftor
  • 2 dl matlagningsgrädde+vatten, hälften/hälften (8 SP)
  • 200 g riven ost 10% (11 SP)
  • salt
  • peppar
  • någon krydda med sting i typ cayennepeppar eller chili

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.