I veckan bestämde vi oss för att dra igång grillsäsongen i helgen om vädret tillät, så i går åkte scampin i marinaden och jag gjorde en liten soldans och gissa vad
Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar med träning och god mat. 15 scampi Olivolja3 hackade vitlöksklyftorBladpersilja1 röd chili2 avocado4 stora tomater1 röd lök1 röd paprika Cous cous 2 dl färdig5 msk olivolja3 tsk vitvinsvinäger SvartpepparFlingsaltTa en djup tallrik och häll på olja, hackad vitlök, hackad chili och persilja. 4 stora tomater
Blanda också ner halverade tomater och ruccola. 100 g cocktailtomater. Pressa vitlöksklyftorna, skär chilifrukten i strimlor och blanda samman allt med olivoljan
Skiva rödlöken tunt, dela paprikan och tomaterna i större bitar, (Jag brukar skära bort tomatens kärnhus) och fräs detta tillsammans med smörklicken som är kvar och saltet
Smaken blir kraftig då man inte blandar ut fetaosten med någon crème fraiche eller liknande utan endast med lite av oljan från de soltorkade tomaterna så det behövs ganska lite mängd för att ändå ge mycket smak