Lägg kycklingfileerna i en ugnsform. Servera medris o sallad. 800-900 g kycklingfile. Häll över kycklingen o in i 25 min på 200 grader. 800-900 g kycklingfile
Dela kycklingfiléernalängsmed så det blir två filéer av varje filé och skär dom sedan i strimlor. När kycklingen är klar tillsätter du Milda vitlök & örter, grädden och soja
Kyckling är väl jämt gott men den här currysåsen var en av de godaste currysåserna jag ätit. Skär ev kycklingen i mindre bitar om filéerna är jättestora
Foto & styling. Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammans medris och broccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans medkycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Gillar du champinjoner, ärtor eller någon annan grönsak kan du även blanda med det i riset. 4 portioner kyckling och ris bakade i ugn. 4 st kycklingklubbor. 6 dl ris av valfri sort (jag rekommenderar långkornigt- eller basmatiris). 2 st kycklingbuljongtärningar. Vill du ha ett kryddigare ris kan du ha i chili, spiskummin, curry, 7 kryddor osv. 4 portioner kyckling och ris bakade i ugn. 4 st kycklingklubbor. 6 dl ris av valfri sort (jag rekommenderar långkornigt- eller basmatiris). 2 st kycklingbuljongtärningar
Kyckling och baconbiffar medcurrysås. Mixa kyckling och bacon ( om du inte kan mixa så hacka fint och smått) hacka löken och vitlöken smått, krydda med lite vitpeppar (ej salt
Kommentarer
rose.zakaria
Du kanske vill ha det receptet!
Logga in eller Registrera för att kommentera.