Den här kycklinggratängen är en krämig typ och den är en smula inspirerad av en av våra favoriträtter när det gäller snabblagat, pastasås medbacon och svamp i
Krydda med kycklingkrydda, salt och peppar. Smaka av med kryddorna. För variation kan denna rätt göras med fläskfile, basilikakrydda eller annan önskad krydda
flingsalt & svartpeppar. Det blev en smakrik kycklinggryta som vi åt med färsk pasta. Så en timme med hjärtat i halsgropen, när hon och de andra gymnasterna gjorde volter och annat spännande
Mangochutney och curry är så gott - här blev det en variant med babyplommontomater. 4 portioner 600 gram kycklingfilé 2,5 dl grädde 1 dl mangochutney 2-3 msk chilisås 2-3 tsk curry (eller efter smak) babyplommontomater eller körsbärstomater, ca 200. 1 dl mangochutney
Köttfärssås medmangochutney. Låt steka med en liten stund tills kycklingen fått fin färg. Tillsätt mangochutney i grytor eller såser och det blir alltid succé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.