Som ni märkt har det inte blivit några recept här på ett tag och den enkla anledningen är helt enkelt att tiden inte funnits och dessutom lite brist på inspiration som jag nu hoppas vill infinna sig till fullo igen
Strö över kokosflingor och hackad vit choklad. Kakor och bullar. Vit choklad och limeblondies. Blanda, vetemjöl, strösocker, salt, vaniljsocker, bakpulver och limeskal i en bunke
Solen skiner och jag är på bästa fredagshumör. Och glöm inte att göra den mycket goda glasyren på crème fraîche och florsocker, den blir så himla fräsch till den söta kakan
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta med vit chokladmousse
Med psykologitenta imorgon, julgodiskurs på måndag och en hel hög med jul- och decemberrelaterade aktiviteter känns det som om jag hade behövt ha några fler timmar på dygnet för att hinna sova lite mer… Men det ligger något i det där citatet jag såg i en almanacka för ett tag sedan
Vit mousse. Vispa äggulor och socker krämigt. Vit chokladmousse. Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen
Vit mjuk chokladmousse toppad med jordgubbar och yuzu curd. Jag valde att göra den vita chokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.