Vit chokladmousse med champagnemarinerade hallon och havreflarn
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g vit choklad, smält över vattenbad
  • 1 ägg, uppvispat
  • 2 dl grädde, vispad
  • 1 dl kesella, 10 %
  • 250 g frysta hallon, tinade
  • 0,5-0,75 dl champagne el mousserande vin
  • 0,5 msk strösocker
  • citronmeliss
  • 8-12 havreflarn (2 havreflarn/glas)
  • Vit chokladmousse 150 g vit choklad, smält över vattenbad 1 ägg, uppvispat 2 dl grädde, vispad 1 dl kesella, 10 %
  • Champagnemarinerade hallon 250 g frysta hallon, tinade 0,5-0,75 dl champagne el mousserande vin 0,5 msk strösocker citronmeliss
  • Servering 8-12 havreflarn (2 havreflarn/glas)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.