Rör noga med en gaffel tills den är fri från klumpar. (kan behövas ett vattenbad ifall chokladen inte vill smälta ordentligt) Blanda sedan i smör, limeskal och kanel
Gustav Trägårdh, den senaste i raden, har smaksatt sin crème fraiche med dill, vinäger och svartpeppar, och den använde jag i detta recept, en soppa, eller snarare en soppgryta med fisk och grönsaker
lite vit choklad kan ju aldrig skada så det fick vara med det också. i helgen blev den en ny variant där jag bygger vidare på kombon kanel och björnbär som jag tidigare använt här och här
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.