Skär jordgubbarna i oregelbundna bitar och blanda med limeskal. Jordgubbar. Koka upp grädde och socker. Toppa pannacottan medjordgubbar, mynta och kaksmulor
Jag delar grytbitarna på hälften och mariner dem med två olika marinader som jag sedan fryser in. De köttskivor jag inte lyckas riktigt med, skär jag till som grytbitar
När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls medvitlökssmör eller bregott och flingsalt…
För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i ochmed att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös påmed mera kryddning. När du tycker att det är lagom så häller du i resterande av dom färska örterna och låter dom puttra med en stund innan du kör med förslagsvis en stavmixer och finfördelar dom större bitarna och skalen till önskvärd storlek
Jag brukar göra dubbelt så mycket frosting för jag gillar när det är mycket på varje. Grovhacka den vita chokladen och dela jordgubbarnaoch blanda ner i smeten
"stryk sedan tårtan medhårs" Stryk kanten längst sidan och inte uppe på först(se bilden)så minskar risken att bitar från kanten ramlar med i smörkrämen
Vispa äggvitanoch sockret till en maräng. Vispa äggvitorna till ett fast skum. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.