Viltfärsbiffar  med svampsås och rostad potatis
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl grädde
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 olivolja och smör
  • 0.5 dl ströbröd
  • 0.5 st gul lök
  • 500 gram viltfärs
  • 1 tsk salt
  • 3 st enbär
  • 3 dl Creme fraiche
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 salt och peppar
  • 0.5 dl vatten
  • 1 msk japansk soja
  • 50 gram champinjoner , eller annan svamp
  • 0.5 st gul lök (ar)
  • 1 msk kalvfond
  • 1 msk smör
  • 1 kg mandelpotatis
  • 1 olivolja och salt
  • 0.5 st isbergsallad
  • 250 gram sugersnaps
  • 0.5 st gurka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.