Viltfärsbiffar med rostad potatis och parmesankräm
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Biffar 500 gram älgfärs 2 st ägg 0,5 dl crème fraiche , naturell 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 msk olivolja 1 msk smör Rostad potatis 500 gram potatis(ar) 600 gram sötpotatis(ar) 2 klyfta(or) vitlök 2 msk olivolja 1 krm salt 0,5 kruka(or) färsk basilika Parmesankräm 100 gram parmesanost , el. grana padano 1 dl crème fraiche , naturell 0,5 dl vatten 0,5 klyfta(or) vitlök 1 msk olivolja 0,5 tsk honung 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 150 gram haricots verts 0,5 st gurka 2 tsk smör 1 krm salt Köp receptet Näringsvärde Kcal: 728 Protein: 46 gram Fett: 35 gram Kolhydrater: 56 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.