Smöra in botten av en ugnsfast form och täck botten med strimlad potatis. Potatis, salt, fett – där har vi ingredienserna till ett långt och lyckligt liv
Svampragu med gnocchi. SVAMPRAGU MED GNOCCHI500 g svamp (kantareller & champinjoner)2 klyftor vitlök4 vårlökar1 tsk timjanSkiva & hacka, ner i en stekpanna och fräs ett par minuter. 500 g gnocchi1 klick smörKoka gnocchin enligt förpackningen, häll av vattnet och fräs några minuter i en stekpanna tillsammans med smöret
Salt och krydda med franska örter. Rosmarin och vitlök är underbara smaksättare till fläskkött. Om du tycker att den blir för tjock så kan du späda ut de med lite vatten
Skölj potatisenoch dela den en gång på längden. Lägg potatishalvorna på en ugnsplåt. Hetta upp en panna med lite olja och smör och stek biffarna på båda sidor tills de har fått fin färg
Potatis (kokas och serveras till). Under tiden den smälter hacka svampen och lägg den sen grytan och fräs den tillsammans med nån tesked citronsaft och ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.