Blanda vitlök, chili, jordnötsolja, soja, socker, fisksås och sesamolja i en stor burk med lock. Fräs i stekpanna med smör några minuter och smaka av med salt
Idag ska vi gå till BVC med Oliver på förmiddagen för att mäta och väga honom så det blir en snabb men väldigt god vietnamesiskglasnudelsalladmed stekta räkor till lunch
Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Fantastiskt god och fräsch glasnudelsalladmedräkor. Recept på vårrullar med färs hittar du HÄR. Inlägget Glasnudelsalladmedräkor dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Det är istället en soppa som jag lagat med den äkta vietnamesiska soppan i minnet (från favoritrestaurangen i Malmö) och efter bästa förmåga försökt efterlikna soppan jag äter nästan varje gång jag är i Malmö
Låt stå i medan du förbereder sås och fyllning. Lägg några räkor i pannan, flytta över lök och räkor till ena halvan av pannan och häll sedan i tunt med pannkakssmet
Knaprig kyckling i buljong med pocherat ägg, bacon. Bacardi breezer och rabarberkyckling med kokosris. Lättrostad baguette med kungskrabba, örtsås och rökt paprika
Ingredienser Portioner. 4 2 burkar räkor i lake (à 360 g) 250 g risnudlar 1 gul paprika 1/2 ask sockerärtor (à 150 g) 1/2 knippe knipplök ca 250 g pak choy 1 msk olja 1 lime 1 1/2 msk finriven ingefära 1 tsk sambal oelek salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.