Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Vill ni testa så gå in på länken och kolla. Jag är en svagis då det kommer till bröd. Tillsätt resterande ingredienser och häll upp i en burk med lock men skruva inte på locket
Den där vintern försvann lika fort som den kom här nere, idag vaknade vi åter upp till gråväder och all den fina vita frosten var borta och med sig tog den solen och den klarblåa himlen
Vi diskuterade nu lite idéer kring lugnare resor som passar in i mitt och Therese Renåkers nya resekoncept, Harmoniresor, där vi delar vår syn på Det Goda Livet
Igår var vitillStockholm. Vispa med mixer alla ingredienser till pannkakor. Älskar att vara där och passar på och åker dit varje gång vi är i Stockholm
En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll. Det fick bli potatis och champinjoner på grillspett och lite sidfläsk som tilltugg
Detta upptäckte vi när vitill frukost imorse smaskade i oss resterna som fått dra sig över natten. En stor dag för oss och tiden går visst fort när man har roligt
och vi passade på och åkte tillStockholm för att hämta ut våra ryska pass på ryska ambassaden (där hade man en vanlig dag, eftersom man går efter ryska helg- och röda dagar) och för att ha en picknick i Rosendals trädgård
I lördags började vi pilla ut alla grejer ur köket. Luckorna som är i vaxad ek från Ballingslöv åkte Martin in med till en lackeringfirma i stan tidigt imorse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.