Vi hade några olika snittar som vanligt på nyårsafton - några gamla favoriter och något nytt. Riktigt goda blev de ost- och olivbollar som Karin tipsade om
Salt, vit- och svartpeppar. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
Detta var en perfekt middag när man har bråttom, eller inte vill stå så länge vid spisen. De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogen ochvi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
rikligt med paprikapulver. Vi hade grillade kycklingdelar närvi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Det blev crostini med creme fraiche och sikröm, krustader fyllda medvästerbottensost, karamelliserad lök ochansjovisochtill sist rökt renstek medvästerbottensostoch pepparrot på rågkex
Brietårta knökfylld med krämig getost, nötter, aprikoser och färska örter, Mmmmmmm. Smula ner Chevrè i en bunke, tillsätt grädden ochvispa/mixatills den är slät
Dessutom uppfann vi ett nytt uttryck närvi lagade till en "OOG" lammfärssås att servera till pasta och fortsatte med en fantastiskt god vegetarisk burgare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.