Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration tillnyårsmaten
Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
De är ju så himla vackra och väldans goda, speciellt med lite vitlökssmörtill…mmm. Det har väl tagit mig och Malin några år innan vi kom till skott, hi hi hi
Skivorna får inte sköljas. Vissa rosor fick örtkrydda medan andra kryddades enbart medvitlöksoljan. Vi har verkligen myst och njutit av all den goda maten så in i vassen
Ansa fläskfilén och skär bort ändbitarna så att du får en så jämnstor bit som möjligt. En rödvinssås är gott till och den kan du också förbereda och sedan värma upp innan du blankar av den med en smörklick
Smula en liten kaka så du får någon matsked smul. Först ut är kolapaj med flingsalt, till det en yoghurt smaksatt med florsocker och sen några röda vinbärtill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.