Blanda ägg och mjöl i en skål, djup, vispa runt lite lätt. Hetta upp en stekpanna och lägg i rejält med smör, stek på medelsvag värme tills kycklingsaften som kommer ut vid provstick är genomskinlig och klar
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Jag var tvungen att test att göra om Dumle kakorna och fylla dom med Polly istället för Dumle. Dom blir verkligen jätte goda och det var lätt att rulla dom eftersom Polly inte är så stor som godis
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
Vispa smör och socker fluffigt. Jag valde en mörk mintchoklad i denna kaka och den blev mycket god och ibland är det roligt att variera sig med smaksatt choklad
Mint Protein "Brownie" Kex. 5 tbsp Nustevia cocoa mint syrup. 0,5 msk Nustevia cocoa mint sirap. 5 tbsp Nustevia cocoa mint syrup. 0,5 msk Nustevia cocoa mint sirap
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
En riktigt god tårtfyllning som är enkel att förerda dagen innan eller minst 6 timmar du vill fylla din tårta. Pollyfluff, räcker till ett lager i en tårta ca 20 cm 200 g pollygodis 3 dl vispgrädde Lägg pollygodisarna i en skål och värm dem i micron i ca. 200 g pollygodis. 3 dl vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.