Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i bitar och låt smälta i smöret. Spara ca 30 g (en rad) choklad till dekoration. Ta kastrullen från värmen och blanda ner socker och ägg. Blanda i övriga ingredienser och häll upp i formar. Grädda i ca 15 minuter för fasta muffins. Hacka resterande choklad och strö över. Låt svalna.
En försvinnande god klassiker. Den lätta och nötaktigt söta marängen skapar en smaksynfoni tillsammans med fluffig osötad grädde och läckert syrliga vinbär, i två färger
Goda choklad muffins. Fina och stora muffinsar som du kan fylla med polly bitar. Mums. Varför inte prova. Tänk bara på att inte fylla muffinsformarna mer än 2/3 delar
En hektisk dag, Hanna har bal, äntligen har den här dagen kommit. Vi träffade vår frisör Kristin på salongen och hon fixade håret på Hanna och Isabel, Hanna fick en otroligt vacker uppsättning och Isabel fick vackra lockar
Enkel kaka som får det där lilla extra genom smörkrämen som man har mellan bottnarna. Idag gjorde jag dubbelsats av smörkrämen för att jag vet att mina grabbar härhemma älskar den
Igår bakade jag de här grymt goda kladdkakemuffinsen. De var det godaste på länge. Jag har än så länge bara ätit dem nybakta, men enligt Matplatsen så ska de vara som bäst lite halvtinade
Scroll down for english. Hmmmm, det tog tid att sätta sig ner för att skriva det här inlägget. Egentligen inte avsiktligt alls men jag har helt enkelt haft svårt att för mig till att blogga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.