Idag blir det en riktig favorit som kommer i repris. Och det roliga i det här är att när jag står och lagar det här för andra gången, så tänker jag "Men blev det här så gott egentligen
Oj, oj, oj va gott det här var. Helt fantastiskt. Jag har en vän som älskar sweet chili pastan på O’Learys och hon var så lyrisk när hon kom över ett recept liknande den pastan
Koka pastan al dente. Tärna kassler, bacon och svamp fint. Hacka lök och vitlök. Hetta upp en stekpanna med smör och fräs svamp, kassler och bacon tills allt börjar fin färg
Yield. 6 st. Cook Time. 45 Min. Beer can bacon burgers i salladsblad. Servings. 4. 60 Min. Helgrillad kyckling, grönsakspaket med dragon, grillad purjolök och
En klassisk Carbonara är inte nyttig för kilona, men ren balsam för själen. ) Det finns redan flera versioner av detta här på Salt&Peppar, men idag blir det Per Morbergs version av klassikern
400 g spaghetti 4 äggulor 200 g pancetta 30 g pecorinoost, finriven 30 g parmesanost, finriven (gärna lagrad minst 16 månader) svartpeppar, nymalen salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.