Vegofärslimpa med rosmarin och vitlök till påskbordet
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl ströbröd
  • 1 dl havregrädde
  • 2 msk kinesisk soja
  • 1,5 msk mörk grönsaksfond
  • 2 tsk torkad rosmarin
  • 2 stora klyftor vitlök
  • 1,5 msk raspolja
  • Rödvinssås
  • 1 liten rödlök
  • eller scharlottenlök
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 morot
  • 2 kvistar färsk rosmarin eller
  • 1 tsk torkad
  • 1/2 msk tomatpuré
  • 3 dl gott
  • 1 msk mörk grönsaksfond
  • 2 dl
  • 2 msk vatten
  • 1 msk socker
  • 225 grader
  • 15-20 min till
  • Rödvinssås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.