Blanda potatisen medsmöroch gräddmjölk. Salta och lägg det med utsidan ner på en skärbräda. Häll buljongen i formen och tillsätt lagerblad och rosmarinkvistar
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chili och färsk rosmarin
Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochipsoch. Lime och basilikasås. BBQ-sås medvitlök. Ankbröst med röd vinbärsås, edamamebönor och potatismos
Bryn köttet i smör på varje sida. Gör små hål med kniven i lammsteken och kleta in den med kryddblandningen, försök få in marinaden i hålorna, låt gärna marinera någon timme
Vitlöksklyftorna ska ha skalet på och koka med potatisen. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Bryn dem i smör i en stekpanna och krydda med salt, peppar och rosmarin. Min syster var ute och åt hos oss och vi bjöd på kycklingfilé med smak av vitlökoch rosmarin
Utöver peppar och salt lät jag de olika styckdelarna vila med rosmarin, citron, vitlökoch olivolja. Mest för syns skull serverades även klyftpotatis medvitlökoch rosmarin
Den var dock den godaste jag ätit, perfekt mediumoch så mör att köttet bara faller sönder i gommen. Smöra en ugnsform eller en stekplåt med högre kanter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.