Lammet fick samsas i grytan med bland andra sina goda vänner rödvinet, vitlökenochrosmarinen. Och det blev intemindre gott av att det möra köttet, och den gräddigarödvinssåsenmed tomater, serverades med ett luftigtpotatismos, smaksatt med parmesanost, och vars potatisar kokat tillsammansmedvitlöksklyftor
Jag serverade karrén med pressad potatisochåterigen vår avgudade dressade brysselkål - denna gång gjorde jag dressingenmedvitbalsamvinäger, som omväxling
Hacka plockad rosmarinoch mejram. Stick ett hål på längden genom fläskkarrén, använd en trägaffel. Låt koka ihop ett par minuteroch smaksätt med salt, peppar ochfinskuren färsk mejram
Hacka plockad rosmarinoch mejram. Stick ett hål på längden genom fläskkarrén, använd en trägaffel. Låt koka ihop ett par minuteroch smaksätt med salt, peppar ochfinskuren färsk mejram
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt ochvitpeppar. Servera soppan tillsammansmed en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
-) Lammbog är fantastiskt gott att tillaga, kolla tex in det HÄR receptet. Riv skalet från en citron, hacka vitlökarnatillsammansmed den färska rosmarinen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.