Blanda ihop hoisinsås, sesamolja, soja ochchilipulver i en skål. Denna gången blev det kyckling i hoisinsås med pak choi, ingefära, paprika, rödlök ochvitlök
skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan. ½ urkärnad röd chilifrukt. - kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet
skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan. ½ urkärnad röd chilifrukt. - kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet
Rör i saffran, vitlök, chili, yoghurt och tomatpure i en större bunke. Vi hade tinad innerfilé och dess bitar var lagom, men om ni har vanlig kycklingfilé skär den i mindre bitar först
Skär kycklingen i lagom stora bitar och låt bitarna brynas på tillsammansmed löken. Kycklingoch "jag tar vad som finns hemma till", blev riktigt gott till dagens middag
Tillkycklingen åt vi potatisgratäng och wokade grönsaker. Rör ihop ingredienserna till marinaden. Lägg kycklingklubborna på en plåt med bakplåtspapper och pensla på marinaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.