Sås. Låt yoghurten rinna av (ju längre ju godare). Hacka/pressa i vitlöken, hacka örterna och chilin. Blanda runt i yoghurten, drissla på lite olivolja
1 (15 ounce) can chickpeas, rinsed and drained2 large eggs1 cup oat flour (or substitute any flour you prefer), divided1 cup seasoned panko bread crumbsseasonings (salt, pepper, garlic powder, onion powder, poultry seasoning)Instructions1
Vi har sedan tidigare bestämt att vi ska äta mer vegetariskt här hemma. På helgens BARNmässa blev vi VIP-bloggare rejält bortskämda med helt fantastiska goodiebags
Potatisen ska kokas och sedan delas ner. Blanda dressingen genom att vispa ihop passerade tomater, vinäger och paprikapulver tillsammans med riven vitlök
Koka potatisen i välsaltat vatten. Dela kycklingen vid ryggbenet och platta ut den så gott det går. Skär ett snitt vid lårbenet så det tillagas snabbare och smaken tränger in
Därför passar jag på att bjuda på ett fantastiskt recept courtesy of Hälsans Kök. Hälsans Kök erbjuder en massa bra vegoprodukter och jag använder dem flitigt även under resten av året
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.