- En av dessa innehöll en super smarrig, vegetarisk pastarätt från Bra Mat Hemma. På helgens BARNmässa blev vi VIP-bloggare rejält bortskämda med helt fantastiska goodiebags
2 Chili- och limesmör 100 g rumsvarmt smör finrivet skal av 1 lime 2 tsk pressad limejuice 1 urkärnad och hackad chili 3 msk kokosflingor salt Majskolv 4 förkokta majskolvar flingsalt Blomkål med kaprisvinägrett 1 medelstort blomkålshuvud salt olja 1/2 dl finhackad kapris 2 tsk dijonsenap 2 msk vinäger 1 dl olivolja Innanlårskappa ca 360 g innanlårskappa av nötkött Lägg till i inköpslistan
Nu gjorde jag inte maten för övrigt som Leila utan istället gjorde jag det till en rostad blomkål- och majssallad med nektarin och en smarrig vinägrett
Gröp ur det vattniga med en sked och tärna gurkan smått. Lägg upp de grillademajskolvarna på ett fat och bred på smör, lite salt och strö över pecorino
Ta bort ‘skägget’ på majskolvarna och vik bak blasten och knyt ihop med snöre. Bland det godaste som finns är grillad majs med kryddad majonnäs och massa riven ost som får halvsmälta på den varma majsen
Pensla majskolvarna och torsken med olja. majskolvar. Ansa och koka majskolvarna i saltat vatten i cirka 5 minuter. Grilla majskolvarna till fin färg, cirka 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.