Mycket gott. Middagar, bäbismys, sol och bad och så har jag smidit lite nya planer för bloggen. Tanken är att den ska utvecklas lite under hösten och nu har jag börjat spåna på hur detta ska gå till med hjälp av min vän AC
De blir mildare, smakrikare och den naturliga sötman kommer fram. Här har aubergine fått en kvart i ugnen – och blivit så där mild och nästan krämigt god
Smält smöret och ställ åt sidan för att svalna. Vispa ägg och socker fluffigt och ljust. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och vänd försiktigt sedan ner det i äggfluffet
Ni får helt enkelt hålla tillgodo med mobilbild från kalaset och tillagningen dessförinnan. Så gott folk då är det långhelg, säkert är det flera av er som planerar att tända grillen och tillaga maten på den och då kanske ett tillbehör till det grillade kan passa fint
Tvätta och skala sötpotatisarna. Lägg på sötpotatis bitarna, salta lite lätt och ställ in den i ugnen. Lägg över pommesen i en skål och blanda i olja, mer salt och lite extra smaksättning