Örtsås till rotfruktslasagne (4 port). Det här är en rätt vi brukar ha på vår restaurangmeny på jobbet som jag bara måste tipsa er om , en riktigt lyxig rotfruktslasagne med en sås som smakar av senap
Kul att det går att göra goda grillspett för vegetarianer också. GLAD PÅSK önskar Ambrosia. De här spetten blev bra och extra goda i och med att det var fårost i
Vegetariskagrillspett. Skär upp grönsaksbitar i jämna storlekar och trä dem på grillspetten. När grillspetten ser färdiga ut lägger du dem på en tallrik och skedar på glasyren på spetten
Vegetariska biffar. Tomt kylskåp, riktigt tomt, så det fick bli en storhandling i dag. Fick med mig hjälp i form av dotter, men fick muta med fika på Stålboms konditori
Forma små biffar och stek i olja & smör på svag värme ca 4 min på varje sida. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter
Det här mina vänner. Det är husmanskost at it’s best. Och, precis som min pappa en gång i tiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.