2 ekologiska citroner, skal och saft. Grädda i 175 grader i ca 40 min, Känn med stick så citronkakan är torr och färdiggräddad. 2 ekologiska citroner, skal och saft
Vallmokaka med citrongrädde. Koka upp mjölken och rör i vallmofrön, ställ att svalna. Rör ner rivet citronskal i mjölk-/fröblandningen och vänd ner detta i smörsmeten jämte mjölblandningen som först siktas ner
Smöra en form med löstagbar kant och bröa med blå vallmofrö om du vill, annars går det bra utan. 175 gr smör3 dl strösocker2 äggskal och saft av 1 citron2 msk syltade apelsinskal3/4 dl blå vallmofrön2 dl vetemjölSmält smöret och låt det svalna något. 2 äggskal och saft av 1 citron
Jag har valt att blanda citron, saffran och mandel. Häll nu även i mandelmjölet, bikarbonat, psylliumfröskal, citron saften från en halv citron, havregrädde, hackade mandlar och även russin
Så dagen till ära blir här Citron och Myntakaka. Citron- och myntakaka. Tillsätt citronskal och myntan. Rör ihop florsocker, citronsaft och vatten, ringla över kakan
Citron & vallmoproteinmuffins. Förra veckan fick jag hem lite prover på deras nya produkt "vallmofrön" och det följde med ett recept samt ingredienser till Citron- och vallmomuffins som jag först tänkte prova
) Härligt syrlig av citron och lime. )Williams Citron och Lime kaka3 dl vetemjöl2 msk strösocker125 g smör1 äggulaFyllning. 3 ägg2 dl strösocker2 dl vispgrädde2 msk vetemjöl1 tsk vaniljsockerrivet skal och pressad saft av 1 lime och 1 citronGarnering
Bullar & kakor, citronkaka, mjuk kaka. Några droppar citronsaft eller skalen av en halv citron. -Tillsätt mjöl, vaniljsocker, bakpulver, kanel och citronsaft
Idag vill jag bjuda er på mycket god mjuk kaka med banan, citron, och vallmo. Därför anser jag att denna mjukkaka är nyttigare än kakor bakade på vetemjöl
Det får det väl ändå vara värt tänker jag och kastar en längtande blick på ovanstående citron och kardemummakaka som jag bakade och serverade på cafeet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.