16 tortillabröd
350 g Felix Vegetarisk pytt 3 rödbetor, kokta 200 g getost 2 dl crème fraiche 2-3 msk honung eventuellt oregano
1 Servering
sallad tomaterSätt ugnen på 200 grader. Häll upp 350 g (halva påsen) Felix Vegetarisk pytt i en skål och låt tina lite. Skär förkokta och skalade rödbetor i små bitar. Mosa 150 g av getosten tillsammans med crème fraiche. Spara resterande getost för att toppa med. Fördela vegetarisk pytt, rödbetor och getostkräm på 6 tortillabröd. Ringla lite honung över all fyllning och rulla ihop till enchiladas. Fäst med tandpetare om det behövs. Strö över getosten och gratinera i ugnen i 10-15 minuter, eller tills de fått fin färg. Garnera eventuellt med lite färsk eller torkad oregano. Servera tillsammans med en sallad.
Som ni kanske vet så var jag runt i Sverige på en föreläsningsturné med Unilever som äger märket Knorr tidigare i våras och pratade om vegomat i offentlig sektor
Dessa är superenkla att göra och bra att ha som tillbehör till nyårsbordet. Stick en tandpetare i mitten som avslutas med att sätta fast en oliver på varje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.