Vegetariska enchiladas med rotsaker och getostkräm
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 tortillabröd
  • 1350 g Felix Vegetarisk pytt
  • 13 rödbetor, kokta
  • 1200 g getost
  • 12 dl crème fraiche
  • 12-3 msk honung
  • 1 eventuellt oregano
  • 1 sallad
  • 1 tomater
  • 16 tortillabröd 350 g Felix Vegetarisk pytt 3 rödbetor, kokta 200 g getost 2 dl crème fraiche 2-3 msk honung eventuellt oregano
  • 1 Servering sallad tomaterSätt ugnen på 200 grader. Häll upp 350 g (halva påsen) Felix Vegetarisk pytt i en skål och låt tina lite. Skär förkokta och skalade rödbetor i små bitar. Mosa 150 g av getosten tillsammans med crème fraiche. Spara resterande getost för att toppa med. Fördela vegetarisk pytt, rödbetor och getostkräm på 6 tortillabröd. Ringla lite honung över all fyllning och rulla ihop till enchiladas. Fäst med tandpetare om det behövs. Strö över getosten och gratinera i ugnen i 10-15 minuter, eller tills de fått fin färg. Garnera eventuellt med lite färsk eller torkad oregano. Servera tillsammans med en sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.