Det här blev så gott så till och med den vegoskeptiske maken jublade och tog två portioner. För en man som är uppvuxen på nötkreatursgård med en far som är jägare är det ett väldigt bra betyg
Godmorgon lördag. Mysiga höstdagar med korvgrillning i skogen börjar närma sig. Även om det kanske än så länge är mer svala sensommarkvällar med korvgrillning som hägrar så längtar jag faktiskt lite till hösten
, Vegetariska recept från hela världen , Månadens Gröna, Vegetarisk fattigmat etc etc etc - allt efter dina preferenser) och läs matbloggar för glatta livet
Jag hadeen påse morötter som såg ut att vilja lämna kylen snart, så innan dem hann göra det på egen hand gjorde jag ett par goda och saftigamorotsbiffar som höll ihop bra (viktigt om du frågar mig) och som därmed var lätta att steka
Men nu över till veckans vegetariska recept om blev en riktig höjdare. Morotsbiffar med timjan (4 port) Ingredienser 2 msk havregryn 2 msk vatten Ca 800 g morötter 2 ägg 2 gul lök 1 msk timjan Gör såhär Lägg havregrynen i en bunke och häll på vattnet så grynen sväller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.