Smaka av med salt och peppar. Lägg svamphattarna upp och ner i en ugnsform smord med lite olja. 6 medelstorachampinjoner - ca 150 gram - som kastanjechampinjon, skogschampinjon eller vanlig champinjon
Bryn lätt i en gryta med lite smör. Fyll svamparna och toppa med lite riven ost. 2 personer6 champinjoner1 vitlök1 msk smörpersiljabasilikalite riven ost. 6 champinjoner
Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonernamed smörblandningen och toppa med ost
Bryt av foten på champinjonerna. 12 st champinjoner. Blanda ricotta, parmesanost, hackade pinjenötter, basilika, salt och peppar och fördela i svamphattarna
Det jag på senaste experimenterat med är fyllda svampar som man gratinerar i ugnen. Det finns så mycket man kan göra med dem och jag tycker det är fantastiskt hur de kan lyfta en hel rätt
Vill ni ha något att snacksa på innan maten eller möjligtvis ett tillbehör till middagen kan jag meddela att de här übergoda, fylldachampinjonerna är riktigt fina
Skölj och strimla purjon, borsta och skiva eller grovhacka champinjonerna. Sådärja, nu var det sluthöttat för den här gången, nu får du receptet på de fyllda crepsen som jag utlovade igår
Den fylldachampinjonerna kan serveras som en förätt eller som en trevlig tilltugg till drinken om mindre champinjoner används eller som huvudrätt med potatis, vitlökssås eller tomatsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.