1.5 dl
cashewnötter grovhackade 300 g nudlar 3 msk matolja neutral 2 st vitlöksklyftor hackade 1 st broccoli i buketter, stammen tärnad 2 st morötter strimlade 400 g vitkål strimlad 1 st rödlök skivad 1 st lime det yttersta gröna skalet, rivet saften 0.5 dl japansk soja 3 msk chili sweet sauce 1 msk ingefära (från burk, eller 1 msk färskriven) salt 1 kruka färsk koriander bladen och stjälkarna hackade
Om det nu har undgått någon så kör Wicklunds på vegetarisk vecka. Samtidigt ville jag hitta på ett nytt recept att dela med mig av, så det blev den här skitgoda, enkla och relativt snabba woken till slut
Woka grönsakerna i en stekpanna med lite olja + sesamolja till de börjar bli lite glansigt. Häll på japansk soja, risvinsvinäger och äggnudlarna och woka någon minut till så att smakerna blandas
Servera wokenmed nudlar. Eftersom jag lagar ganska mycket mat med kokosmjölk tänkte jag det skulle vara trevligt att testa någon smaksatt version för lite variation
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.