Igår utlovade vi ju att det skulle bli både en spännande touch på en klassisk maträtt ochlite reafynd så det är väl lika bra att vi kör igång då, så klart börjar vi med maten
Rassolnik och soljanka är tunga soppor gjorda på kött, kyckling eller fisk med syrlig smak. (Man kan också tillsätta potatis om man vill, men då får man minska på vitkålen)
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Det tog visst lite längre tid men riktigt bra slutresultat tack vare min suveräna man som fixar allt
Tillsätt kokosmjöl, lite i taget tills du får en fast smet du kan forma biffar med. Glöm inte "vattna" linserna två gånger om dagen, på morgonen ochpå kvällen
Häll över lite av marinaden så nudlarna inte klibbar ihop. Jag hade inte tänkt lägga ut något recept på bloggen eftersom svärmor, svärfar och jag bara höftade när vi tillagadewoken
Vi ska fira påskentillsammans med våra familjer, gå på musikal på Helsingborgs stadsteater och förhoppningsvis hinna med en av konstrundorna som snart går av stapeln här i syd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.